Proyectos y buenas prácticas RSC

Manteniment i millora dels llocs de treball

La Calaixera, centre especial de treball de l'Associació Arep per la Salut Mental

Ámbito: Social


3
me gusta


Página web: http://www.cetlacalaixera.cat
Sector: Missatgeria, Distribució Material Oficina, Alimentació ecològica, Pintura
Categoría de organización: Entidad
Número de personas trabajadoras: 64

Manteniment i millora dels llocs de treball

La Calaixera som el centre especial de treball de l’Associació Arep per la Salut Mental. Vam néixer el 1999 per generar oportunitats per a persones que pateixen l’exclusió per causa de la seva discapacitat per problemes de salut mental, amb la mirada sempre posada a acompanyar-les a assolir una vida plena i autònoma. Tenim diferents línies d’activitat que han anat canviant per adaptar-se als canvis en el mercat laboral, tot creant noves línies de negoci centrades en els serveis. Actualment són:
. servei de missatgeria (som agència GLS)
. distribució de material escolar i d'oficina
. servei de pintura
. botiga de productes d\'alimentació ecològica, social i de proximitat
Estrategia en RSC

La nostra missió és crear i mantenir llocs de treball de qualitat per a persones amb problemes de salut mental, en una empresa eficient, sostenible i rendible, que promou la inserció laboral a l’empresa ordinària.

La buena práctica en la empresa

El 2020, malgrat la pandèmia, hem aconseguit mantenir tots els llocs de treball per a persones amb alt risc d'exclusió social. A més, hem treballat per anar especialitzant més algunes posicions, abans més indiferenciades, per millorar els nostres procediments interns i així millorar la nostra productivitat i la satisfacció de la nostra clientela.

Objetivo de esta buena práctica

L'objectiu és crear i mantenir llocs de treball per a persones amb alt risc d'exclusió i acompanyar-los en la seva inserció laboral a l'empresa ordinària. També tenim l'objectiu de millorar els llocs de treball de cara a millorar la productivitat i la capacitació de les persones treballadores.

Resultados

. manteniment de tots els llocs de trebal
. millora de la productivitat
. especialització de

Certificaciones en RSC

no

Enlaces de interés

http://www.cetlacalaixera.cat